Bliv leverandør til

Region Sjællands Personale Gavekort -

100% GRATIS

   Det er 100% GRATIS at tage imod gavekortet som betaling

   Du får udbetalt den fulde gavekortværdi

   Ingen gebyrer, provisioner eller underkurser.

 

 

Tilmeld din virksomhed her
 

+20.000 gavekort á 1.000 kr. som din forretning kan få del i 😃

 

Som anerkendelse af alle Region Sjællands medarbejderes store indsats under Corona-krisen, har regionsrådet afsat 20 mio. kr. til en erkendtlighed overfor personalet i form af et gavekort på 1.000 kr. pr. medarbejder til brug i oplevelsesindustrien i Region Sjælland.

 

Alle medarbejdere modtager derfor d. 21/6-2021 et gavekort i deres e-boks, samt link til en oversigt over alle de steder de kan benytte gavekortet. Din forretning kan blive en del af denne oversigt – tilmeld din forretning nederst på denne side

 

Gavekortet er givet til personalet under den særlige gavekort-lovgivning for oplevelsesindustrien i 2021 – det betyder at gavekortet er skattefrit for personalet at modtage. Til gengæld må gavekortet kun kunne benyttes indenfor oplevelsesindustrien defineret i lovteksten.

Ydermere har Region Sjælland ønsket at deres erkendtlighed overfor personalet, ligeledes skulle støtte regionens oplevelsesindustri, derfor kan gavekortet kun benyttes indenfor regionens grænser.

Desuden skal man som leverandør til Region Sjælland opfylde regionens indkøbspolitik – derfor er det nødvendigt at man har overenskomst eller overenskomstlign. vilkår for sit eget personale.

Region Sjælland ønsker med gavekortene at støtte regionens oplevelses-erhvervsliv mest muligt, derfor tilbydes du som leverandør særligt favorable og fuldstændig gennemsigtige samhandelsvilkår.

 

  Det 100% GRATIS at være leverandør og modtage gavekortet som betalingsmiddel

  Nem indløsning digitalt – ingen IT eller kasseopsætning nødvendig fra din butik.

  1.000 kr. gavekort = 1.000 kr. udbetalt til din forretning. 100% udbetaling.

Kan min forretning modtage 
Region Sjælland Gavekort?

 

Hvilke krav skal opfyldes?
Region Sjælland stiller følgende krav til Leverandøren. Kravene er ufravigelige og ved Leverandørens frafald af mindst ét krav, vil dette blive betragtet som misligholdelse af Aftalen.

  • Leverandørens forretningssted er beliggende i Region Sjælland

  • Leverandørens forretningsområde er foreneligt med definitionen beskrevet i ligningsloven §16 stk. 17 (Skattefrit Gavekort til Oplevelsesindustrien betalt af arbejdsgiver)

  • Leverandøren har overenskomst-lignende forhold for alle sine ansatte (eks. via overenskomst med 3F)

Kan din forretning opfylde disse 3 krav, så skynd dig at tilmelde din forretning i formularen nedenfor.

 

Hvad sker der efter jeg har udfyldt formularen?
Så modtager du (indenfor 5 min.) en elektronisk leverandøraftale til digital underskrift (via SMS-verifikation) på din opgivne mailadresse fra formularen.

Leverandøraftalen bliver leveret af systemet Contractbook. Hvis du ikke modtager en e-mail, så check gerne din spam-mappe først.

Har du indtastet en forkert/ugyldig e-mail, bliver vi automatisk notificeret og kontakter dig telefonisk for at rette mailadressen.

 

Hvornår kan jeg modtage gavekortene efter jeg har underskrevet leverandøraftalen?
Vi opretter dig på oversigten over indløsningssteder, som alle Region Sjælland ansatte har adgang til, hurtigst muligt - og typisk indenfor 5-7 hverdage.

Du vil modtage en e-mail med bekræftelse, om at din forretning nu er aktiv på Region Sjælland Gavekortet.

 

Får jeg en vejledning til hvordan jeg praktisk indløser et gavekort?
Ja. Sammen med den elektroniske leverandøraftale er der vedhæftet et bilag "Vejledning til indløsning af Region Sjælland Gavekort". Denne guide viser i både billeder og tekst, hvordan du indløser et gavekort når kunderne kommer ind i din forretning.

Der er desuden også en F.A.Q. oversigt. Er der fortsat brug for support, indeholder guiden også kontaktinformationer til et support-team der kan hjælpe dig.

 

Hvorfor indgår jeg leverandøraftale med Huuray A/S og ikke Region Sjælland direkte?
Region Sjælland har bestilt Huuray A/S som teknisk leverandør af gavekort-løsningen for sine ansatte.

Derfor indgår du juridisk leverandør-aftalen med Huuray A/S, men på vilkår som Region Sjælland kontraktligt har defineret overfor Huuray A/S.

Tilmeld din virksomhed her

- og åben dine butiksdøre for +20.000 nye mulige kunder

 
 

Ja, jeg vil gerne modtage Region Sjællands Gavekort i min butik