Sådan fungerer det:

1

Vælg gavekortet
Vælg mellem 100-vis af butikker & oplevelser

2

Send gavekortet
Levering på få sekunder via e-mail eller SMS

3

Indløs gavekortet
Indløs gavekortet i butikken eller på webshop

firmagaver

Firmagaver - Gavekort til 100-vis af butikker og oplevelser

Fordele ved firmakonto

 •  Luksus Gavekortet som kan bruges til +100 forskellige butikker og oplevelser 
 • Attraktive rabataftaler - ring på 70224700 (Åbent: 10-12 - 13-15)
 • Levering til modtager pr. SMS, E-mail eller post   
 • Eget firmalogin - hvor I selv kan hente og afsende gavekort døgnet rundt
 • Betaling via faktura eller kreditkort - Se alle vores gavekort her
 • Firma logo og personlig hilsen på gavekortet
 • Har du allerede en firmakonto?  Du kan logge ind på din B2B konto her
 • Professionel gavekort leverandør i hele Skandinavien

Leder du som virksomhed efter firmagaver?

Vi har samlet mange forskellige slags firmagaver ét sted. Jul, jubilæum, reception, sommerfest, stort overskud i regnskabet– der er mange oplagte lejligheder til at give gaver fra virksomheden. 

Gaver til ansatte er en fantastisk mulighed for at sige ”tak” til alle de, der med hver deres indsats bidrager til forretningens virke. På den måde kan en firmagave have høj signalværdi, og det gør gavevalget betydningsfuldt.

Firmagaven kan leveres på mange måder, enten direkte til modtagers mobiltelefon eller e-mail eller med et helt traditionelt brev med posten.

Vores Luksus Gavekort er den mest populære firmagave, da den giver valgfrihed mellem 100-vis af butikker og oplevelser.  

 • Kan sendes pr. mail, SMS eller pr. post med personlig hilsen
 • Betaling med kreditkort eller faktura

 

Stort udvalg af gavekort

Frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops og oplevelser med Luksus Gavekortet fra Sendentanke.dk.

Leveringsmuligheder:

 • Gavekortet leveres pr. post, mail eller SMS. Ingen gebyrer eller administrationsomkostninger. 

Opret gratis firmalogin:

 • Du kan nemt og hurtigt oprette et gratis firmalogin. Så kan du hurtigt komme i gang med at bestille firmagaver til dine ansatte. 

Med eget login får du

- Mulighed for at bestille gavekort når som helst
- Gratis fakturaservice
- Overblik over alle dine bestillinger
- Firmalogo på Luksus Gavekortet
 

firma gaver

 

Gavebevis til produkter

Ønsker du at give dine medarbejdere valgfrihed inden for et stort sortiment af populære produkter og brands, såsom Holmegaard, Weber, Fossil, Philips, Georg Jensen, Kähler m.fl., så har du nu muligheden ved at give dine medarbejder et gavebevis i julegave.

Et gavebevis giver medarbejderne frit valg inden for en vis beløbsgrænse og så kan de selv vælge deres julegave. Der er mere end 200 produkter at vælge imellem til mænd og kvinder, i alle aldre og der er noget til enhver smag.

Et gavebevis til medarbejderne er let, enkelt og praktisk.

 

gavebevis

 Der kan vælges imellem 5 priskategorier:

 • 200 kr.
 • 300 kr.
 • 400 kr.
 • 560 kr.
 • 800 kr.

Efterfølgende vil medarbejderne modtage en unik kode, enten tilsendt med post eller mail, til gavelogin.dk, hvor de efterfølgende skal vælge deres julegave. Når bestillingen er modtaget, vil gaven blive leveret til enten virksomheden eller gavemodtageren.

Levering

 Der kan vælges imellem 2 former for levering.

 • Levering til én eller flere firmaadresser
 • Levering til modtagerens privatadresse i Danmark

Ved bestilling skal alle medarbejdere indtaste deres navn, hvilket vil blive påført hver enkelt medarbejders bestilling. Dette resulterer i en nem uddeling af gaver, hvis de leveres til én eller flere firmaadresser.

Leveringen betales via faktura og beløbet afhænger af mængden af købte gavebeviser. Gavebeviset kan leveres via e-mail eller post og der vil blive påsat firmalogo og en personlig hilsen til medarbejderne.

Alle gaver leveres indpakket.

 

Firmagaven til medarbejderene

Når man som firma giver sine medarbejdere mulighed for at vælge selv, tjener det flere gode formål.
For medarbejdernes synspunkt, kan man være sikker på at få en gave, som man kan bruge og sætter pris på. For firmaet betyder det, at du kan finde gaver til alle på ét sted og du slipper for skuffede medarbejdere, der hellere ville have haft noget andet. 

Du behøver derfor ikke at bruge krudt på at afsøge alle afkroge af nettet, for at finde gaver til medarbejderne.
På sendentanke.dk har vi samlet et bredt og attraktivt udvalg af firmagaver, der kan matche det meste.

For mange virksomheder gælder det efterhånden, at der foreligger en kultur som er præget af mangfoldighed. Derfor kan det være vigtigt at signalere at hverken alder, køn, baggrund, religion mm. forfordeles. På baggrund af dette, kan det være at firmagaven ikke skal være helt så traditionel og indeholde f.eks. vin.
Det er ydermere vigtigt, at gaven afspejler firmaets identitet og mindset. Så der er en rød tråd hele vejen igennem firmaet, dets aktiviteter og kommunikation.    

Så hvad er jeres identitet, hvilke værdisæt har I og hvem er jeres medarbejdere?
Det er blot nogle af disse spørgsmål du kan stille dig selv, for at komme frem til den perfekte gave til jeres medarbejderne.

Er du blevet inspireret til at give firmagaver, der kan styrke jeres identitet og skabe glæde hos medarbejderne?
Så slip fantasien løs og gå på jagt efter den helt rigtige gave, til lige netop jeres medarbejdere.

 

Firmagaver til mænd og kvinder

Gør op med stereotyperne og køb noget der både overrasker og inspirerer!

”Mænd elsker mad, men kan ikke finde ud af at lave det selv! Til gengæld er de fuldt funktionsdygtige, når det gælder fodbold, boremaskiner og biler. De elsker øl og siger aldrig nej til sex og er bedre til elektronik end kvinder. Og så går rigtige mænd ikke op i deres udseende, kropspleje og velvære”. Er det nu også helt rigtigt? Kunne det ikke være sjovt at udfordre ovenstående påstand og give de kære mænd en chancen, for selv at afgøre det f.eks. med en lækker ansigtsbehandling? Hvis det er lidt for kontroversielt, kan du også finde lidt mere traditionel inspiration til gaver til ham her.

”Kvinder kender tværtimod ikke ordet ”mådehold”, hvis man stikker dem en plade chokolade, eller giver dem lov til at snakke. De shopper når de er ulykkelige, glade, eller bare har en eller anden undskyldning. Kvinder kan ikke finde ud af teknik og så giver de hunden skylden, når de prutter. Kort sagt: kvinder kan ikke slappe af og bare hygge sig”. Er det nu også helt korrekt? Måske skulle man give de skønne kvinder en chance og belønne dem lidt, for alt det de gør. Kvinder kan sagtens drikke andet end farverige paraply-drinks, så hvad med at give hende og hendes veninde et gavekort til ølsmagning, så de rigtig kan få lov til at slappe og hygge sig. 

 

 

En firmagave i den gode sags tjeneste

Ønsker I at støtte en god sags tjeneste, er det muligt at støtte Røde Kors med et gavekort i medarbejdernes navn.

Et gavekort til Røde Kors er med til at hjælpe Røde Kors' arbejde, både ude og hjemme. Røde Kors redder liv hver dag og ruster menneskerne, som skal igennem katastrofer og kriser. Røde Kors hjælper menneskerne på begge sider af konflikten, uden hensyn til religion, nationalitet eller politiske holdninger. Røde Kors hjælper mennesker i de fjerneste egne og er verdens største humanitære organisation, med 16 millioner frivillige i 190 lande. 

Hvis I ønsker at støtte Røde Kors, kan I give et gavekort der er med til at ændre verden.

Et par eksempler på hvad pengene kan være med til:

 • 50 kr. kan give mad til et katastroferamt barn i 3 uger.
 • 100 kr. kan via vandrensningstabletter sikre 2.000 liter rent drikkevand til katastroferamte familier.
 • 242 kr. kan sikre mad til en katastroferamt familie en hel måned.
 • 430 kr. kan give et huslysæt til en familie, der bor i et krigshærget område.

Beløbet går ubeskåret til Røde Kors.

Klik her for mere information omkring Røde Kors gavekort

 

Røde Kors

Hvem kan ellers bruge en gave fra jeres virksomhed?

Når man tænker ”firmagaver” er det som oftest at tankerne lander på en julegave, jubilæumsgave, eller en personalegode, men spørg du os, så kan en firmagave være mere, end blot en anderledes gave til disse anledninger.
Vi opfordrer tilmed, at firmagaver anvendes som kundegaver eller præmier eksternt. For eksempel kan en hvervekampagne tilføres langt mere værdi, hvis man som virksomhed udlover et gavekort ved tilmelding.
Det handler om at tilbyde sine medlemmer, eller kunder noget ekstra.

Det kan også være at en langvarig samarbejdspartner skal belønnes med en tanke. Her er en firmagave ligeledes en god idé, når det kommer til loyalitet og pleje af samarbejdspartnere.

Ligeledes kan en firmagave være en motivationsfaktor for dine ansatte, under salgskonkurrencer, når kvartalets målsætninger skal nås.
Generelt er et firmagavekort utrolig motiverende og brugbart til konkurrencer, uanset om det er til salgskonkurrencer internt eller forbrugerkonkurrencer eksternt. Gavekort giver et stærk incitament for at deltage og du forærer dem noget, som de både får glæde og gavn af.firma gavekort mobil

 

Personalegoder – Find personalegaver lige her

Som arbejdsgiver er det vigtigt at skabe arbejdsglæde, blandt medarbejderne og sørge for, at firmaet anses for at være en attraktiv arbejdsplads.
Det betyder nemlig at I kan tiltrække, fastholde og motivere medarbejdere. Arbejdsglæde kan skabes på mange måde og én af dem er belønning i form af gavekort.

Så trænger dine ansatte til et skulderklap af den ene eller anden årsag, er den fastlagte målsætning nået, eller fortjener dine medarbejder blot en tanke? Så har vi 100-vis af idéer og forslag til, hvordan du kan pleje personalet med gaver.

En personalegave skal leveres nemt og bekvemt, samtidig være personlig, derfor har vi samlet et stort udvalg af muligheder, der kan benyttes som en personalegode. Det kan være alt lige fra søde fristelser, til at sige det med blomster.

Firmagaver med logo    

En firmagave uden et logo. Det er næsten lige så upersonligt, som at sende et brev uden at skrive ”med venlig hilsen” på. Når medarbejderne modtager en gave, er det essentielt at de ved hvem gaven er fra. På Sendentanke.dk kan du give gaver, med dit unikke firmalogo, der understøtter dit firmas brand og som gør det personligt for jer, som afsender. Firmagaver med logo er en del af din virksomheds primære visuelle identitet.

Vi har et stort udvalg af firmajulegaver - Betal firmagaven på faktura

Er du begyndt at overveje, hvad dine medarbejdere skal have i julegave? Så behøver du ikke at lede længere!  Vi har julegaven til dine medarbejdere lige her!

Julen er den årlige højtid med gaver, påskønnelse og næstekærlighed. Det er gavernes tid, hvor vi minder hinanden om glæde og taknemmelighed. Alle elsker julen! Men at finde den rette julegave, er lige straks værre. Hvordan finder man årets julegave, som alle på kontoret vil blive glade for?

Det er vigtigt, at julegaven har betydning for dine medarbejdere. En firmajulegave skal ikke bare være en gave, men et symbol og et tak for den indsats medarbejderen har leveret.
Glæd derfor dine ansatte med Luksus Gavekortet, hvor man frit kan vælge mellem et gavekort til 100-vis af butikker og vedhæft en personlig hilsen. Husk på at den gode gave er den, som ikke bliver byttet og som man måske endda helt selv kan vælge. Du kan også give vores populære biograf gavekort, det er den oplagte gave ide.

firma julegaver til kunder

 

Hvordan er reglerne for firmagaver?

Vi har udarbejdet i en rigtig god (synes vi selv) infografik som kommer med svar på alle reglerne for firmagaver, så både medarbejderen og virksomheden ved hvordan de skal forholde sig med skat, fradrag, moms mm. Du kan læse guiden lige her.

Er du stadig i tvivl om hvad du skal give som firmagave?   Vi har samlet 75 firmajulegaveideer ét sted, som du kan læse lige her.

 

Kontakt os i dag - og få et tilbud på firmagaver

Du har mulighed for både at betale med kreditkort eller at betale firmagaven med faktura. 

Telefon: +45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk


Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her