Få tusindvis af nye kunder

Vi kan skaffe jer en højere omsætning fra tusindvis af nye kunder, som besøger netop jeres butik med et gavekort. Nemt og hurtigt - til en fast lav provision pr. gavekort.

 

 

 Nye kunder = Mer omsætning
 Betal fast lav provision
 Mersalg på 40-300 %
 Aftale på; No Cure / No Pay

 

Kontakt os her

 eller  Se vores gavekort udvalg

 

Sådan fungerer vores platform i 3 steps:

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af nogle af vores kendte gavekort brands

100-vis af kendte butikskæder, webshops & oplevelsesudbydere benytter i forvejen sendentanke.dk til at skaffe endnu flere kunder og meromsætning. Skal vi sende endnu flere kunder jeres vej? Kontakt os herparadis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved at sælge flere gavekort

 Fast lav provision 
 Gavekort topper ønskerlisterne
 No Cure / No Pay
 Mersalg pr. indløst gavekort
 Få (endnu) flere nye kunder
 Betaler fuld pris

 

Vi tager os af alt det praktiske - I skal blot tage mod nye kunder

untitled-design-12-.png

Bliv en del af vores populære Luksus Gavekort 

Vores bestseller er vores Luksus Gavekort, som giver valgfrihed til alle vores butikker, webshop & oplevelser. Bliv en del af udvalget - så vi kan skaffe jer endnu mere omsætning.

 Læs mere om vores Luksus Gavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Markedsføring & salg

Vi er specialister i online markedsføring af gavekort, firmagaver, incentives, loyalitetsprogrammer, hvervegaver og meget mere. Og har en skræddersyet salgsplatform klar, til at sælge flere af jeres gavekort.

 Læs vores 6 gode grunde til at sælge (endnu flere) gavekort her

untitled-design-13-.png

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så er I tilstede i flere lande, kan vi sælge jeres gavekort i de pågældende lande.

Send en mail til os her eller ring på tlf: 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som benytter vores gavekort-platform i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Kontakt os idag

 eller  Se vores gavekort udvalg her 

 

 

 

Hvad er Sendentanke.dk?

Her hos Sendentanke.dk har vi siden 2013 forhandlet digitale gavekort til vores mange B2C samt B2B kunder i hele Skandinavien. Med efterhånden en del år, og ikke mindst massere erfaring, i ryggen, har vi skabt en god og loyal kundegruppe, som hver dag bidrager til at glæde danskere rundt omkring i landet med den fedeste gave - Gavekort!

Da vi sælger alle vores gavekort digitalt via mobilen eller e-mail, leverer vi naturligvis alle vores gavekort helt gebyrfrit og lige når modtager ønsker det. Det er endvidere også muligt for modtager, at printe (næsten) alle vores gavekort selv, således at modtager kan få et fysisk eksemplar, hvis det er ønsket.

Gennem flere års virksomhedsdrivelse har vi udviklet et ganske stort sortiment af gavekort til 100-vis af webshop, fysiske butikker og oplevelser, men vi søger naturligvis forstat, at udvide sortimentet og give vores kunder endnu flere muligheder. Ønsker i således, at blive en del af vores sortiment og sælge flere af jeres gavekort er vi selvfølgelig meget interesserede i at høre fra jer.

Blandt vores nuværende samarbejdspartnere har vi kendte brands som Matas, Zalando, Saxo og Sunset Boulevard

Spørgsmål? Ring endelig ind til os på: Tlf: 70224700 eller skriv på info@sendentanke.dk

Hvorfor i skal bruge os som forhandler


Foruden at I får jeres produkter ind i vores sortiment, og dermed for eksponeret jeres gavekort for en helt ny kundegruppe, er det påvist, at der ved hver enkelt indøst gavekort er forbundet et mersalg på 40-300% afhængig af branchen. Så når vi sælger flere af jeres gavekort, ja så stiger jeres omsætning naturligvis også. 

 

Gavekort, og i særdeleshed digitale gavekort, er de seneste par år blevet utrolig populære. Således vækster salget af digitale gavekort årligt med 200%. Dette er absolut ingen tilfældighed. Med den frihed og alsidighed et gavekort tilbyder, er det i mange tilfælde det bedste og mest sikre valg for både giver og modtager. Det er sagt med andre ord, en gave som aldrig skal byttes. 

 

  • Gavekort skaber højere marginer, da 31 % af gavekortkunderne køber varer til fuld pris i stedet for nedsatte produkter.

  • Det fører til et stærkt mersalg. 81 % af dem, som får et gavekort, bruger mere end værdien på kortet – i gennemsnit hele 40 %.

  • Næsten ti procent af alle julegaver returneres. Salg af gavekort fører til et reduceret antal returvarer og tilbagekøb – hvilket måske ikke er så overraskende, da kunden selv kan vælge.