Telemarketing

Går du og leder efter en ny måde at motivere dine telemarketing sælgere på? Så fortvivl ej, du er kommet til den rette sted - her er nogle forslag til hvordan I kan motivere jeres sælgere.  

 

Gratis firmalogin - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

I kan vælge at belønne 1 sælger eller 50 sælgere på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 100 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære Luksus Gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved at benytte sendentanke.dk til at motivere jeres telemarketing sælgere

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og beløn på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Er du på udkig efter den (perfekte) mulighed til at motivere jeres telemarketing sælgere?

untitled-design-12-.png

Benyt vores populære Luksus Gavekort til at motivere jeres sælgere  

Benyt vores Luksus Gavekort til at skabe mere motivation blandt jeres telemarketing sælgere. Benyt Luksus Gavekortet til at belønne sælgere der hele tiden imponerer med deres salg. Gør det mere eftertragtet at være motiveret og lave flere salg. 

 Få 100 % valgfrihed - Bestil Luksusgavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Sådan kan I motivere jeres telemarketing sælgere 

Savner I inspiration til hvordan I kan motivere jeres telemarketing sælgere? Så har vi skrevet et (rigtig) godt blog indlæg hvor vi uddyber hvordan I kan benytte salgskonkurrencer til at motivere jeres telemarketing sælgere. 

 Du kan læse vores guide lige her

untitled-design-13-.png

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så skal du bruge firmagaver i flere lande, kan vi også hjælpe dig med det.

Send en mail til os her eller ring på tlf: 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekort løsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Læs mere om motivering af telemarketing sælgere 

 

Vil I gerne motivere jeres telemarketing sælgere til at sælge (endnu) mere?

 

Så er I kommet til det rette sted hvis I søger information om hvordan I kan motivere jeres telemarketing sælgere. I telemarketing virksomheder er det vigtigste, at have kunder som er glade, for det arbejde som I leverer.

 

Derfor er det vigtigt hele tiden have fokus på at skabe stærke relationer til jeres kunder. Det kan gøres ved at involvere kunder i jeres arbejdsprocesser og videregive de informationer til jeres kunder, som I kommer frem til. Det vigtigste er at levere resultater. 

 

Tilfredse kunder er nemlig dem der vender tilbage til jeres virksomhed igen. For at kunne blive ved med at have glade kunder, så er I nødt til at have motiverede sælgere. Der er heldigvis flere måde hvorpå I kan opnå rigtig motiverede telemarketingsælgere. Vi har (her hos sendentanke.dk) kommet med et par forslag, som kan vise jer hvordan, I kan opnå rigtig motiverede telemarketingsælgere.

 

Dem kan i læse længere nede. Vi har også lavet et andet blogindlæg omkring salgskonkurrencer. Klik på dette link for at komme ind og læse vores blogindlæg vedrørende salgskonkurrencer. Her vil I kunne finde inspiration til, hvilken type salgskonkurrencer I kan vælge at benytte jer af, næste gang I skal afholde en salgskonkurrence. Her er eksempler på hvordan I kan motivere jeres medarbejdere: 

 

  • Salgskonkurrencer
  • Belønningssystem

 

Hvis I etablerer et belønningssystem, som belønner de telemarketing sælgere som får solgt en masse, så vil det være med til at skabe mere motivere sælgere. Når jeres sælgere er mere motiverede, så er de samtidig mere glade for at komme på arbejde, og sælgerne er mere tilbøjelige til at hjælpe deres kollegaer, som ikke får solgt så meget.

 

Det vil nemlig være med til at højne arbejdsmoralen på kontoret og alle medarbejdere vil blive mere glade for at komme på arbejde. Samtidig vil jeres medarbejdere lære hinanden at kende på en helt anden måde, når de skal hjælpe hinanden. Incitamentet for de erfarne sælgere til at hjælpe de mindre dygtige sælgere vil være større hvis de erfarne sælgere bliver ”lokket” med en gulerod.

 

Her ville et Luksus Gavekort være den perfekte præmie til et belønningssystem. Et Luksus Gavekort har nemlig den fordel at det duer til 100-vis af forskellige butikker, brands og webshops. Her vil I kunne belønne jeres medarbejdere med en præmie/gave, som de med sikkerhed vil blive rigtig glade for. 

 

I kan vælge at belønne jeres telemarketing sælger med et gavekort, som sælgeren kan bruge sammen med sin familie. Dette kan være med til at skabe en endnu større motivation hos jeres medarbejdere. 

Klik på disse links for at finde (mere) inspiration til hvordan I kan motivere jeres telemarketing sælgere. 

 

Relaterede artikler 

Salgskonkurrencer 

Medarbejdergaver 

Sådan kan I benytte gavekort i jeres virksomhed  

 

 

 

 

 

Kontakt os i dag - og få et tilbud:

45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her.