Sådan fungerer det:

1

Vælg gavekortet
Vælg mellem 100-vis af butikker & oplevelser

2

Send gavekortet
Levering på få sekunder via e-mail eller SMS

3

Indløs gavekortet
Indløs gavekortet i butikken eller på webshop

Bliv partner på sendentanke.dk

Vil du være en del af sendentanke.dk netværket?

Sendentanke.dk udnytter den stigende udbredelse af nye mobile teknologier. Sendentanke.dk vil være den førende og mest troværdige, gavekort webshop samt App i Norden. Vi vil samle virksomheder inden for flere forskellige livsstilssegmenter, og lade deres produkter være tilgængelige på en anderledes og innovativ måde via mobiltelefonen, således at man kan sende gaver og gavekort hurtigt og nemt.

Vores løsning fungerer lige så godt for offline og online forhandlere.

Vi hjælper virksomheder ved at fjerne den besværlige administration, da vi har udviklet en teknisk platform, der gør det muligt at, få flere loyale kunder i butikkerne/webshoppen og generere mersalg. Vi har fokus på forbrugerne og måler alt ned til mindste detalje. Det gør vi blandt andet via mobiltelefonens muligheder.

 

Vi stiller krav

Vi stiller høje krav til de butikker og webshops, vi optager i netværket, da vi bruger mange ressourcer på at udvikle og hjælpe butikkerne til at øge deres potentiale. Virksomheder, der opererer i hele Norden, vil få et stort udbytte af et samarbejde med os. I vores gavekortshop kan du se hvilke butikker der er en del af konceptet.

Vil I vide mere om annoncering på Sendentanke.dk eller Huuray i de andre nordiske lande, skriv eller ring på: info@sendentanke.dk, + 45 70224700