Firmagaver: Sådan imponerer du dine medarbejdere

Giv dine medarbejdere, nuværende kunder eller nye kunder en velfortjent gave. Vi har samlet 1000-vis af firmagaver & belønninger i form af gavekort, eller læs mere om vores populære LuksusGavekort her

 

 

 

 

Gratis firmakonto - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

 

Opret gratis firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

1000-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af nogle af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 1000 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære LuksusGavekort eller Gavekort til Oplevelsesindustrien, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved firmaaftale

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Den perfekte firmagave - 100 % valgfrihed til modtager

untitled-design-12-.png

Bestil vores populære LuksusGavekort 

Lad modtageren selv bestemme hvilket gavekort de ønsker - Giv frit valg mellem 1000-vis af butikker, webshops & oplevelser med LuksusGavekortet.

 Få 100 % valgfrihed - Læs mere om LuksusGavekortet her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Hvordan er reglerne for firmagaver?

Få klarhed over reglerne for firmagaver med vores informative infografik. Besøg vores hjemmeside for at få adgang til denne fantastiske ressource.

 Du kan læse guiden her

untitled-design-13-.png

 

Gavekort i mere end 190 lande til +5000 gavekort brands 🌍

Læs mere om vores globale gavekort som kan benyttes hos +5000 butikker, webshops, oplevelser og produkter på tværs af mere end 190 lande lige her

 

Send en mail til os her eller ring på tlf:+45 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekort løsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret gratis firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Er du ikke overbevist? Så dyk ned her 

 

Firmagaven til medarbejderne

Når man som firma giver sine medarbejdere mulighed for at vælge selv, tjener det flere gode formål.

For medarbejdernes synspunkt kan man være sikker på at få en gave, som man kan bruge og sætter pris på. For firmaet betyder det, at du kan finde gaver til alle på ét sted, og du slipper samtidig for skuffede medarbejdere, der hellere ville have haft noget andet.

På sendentanke.dk, vores design- og gaveshop, har vi samlet et bredt og attraktivt udvalg af firmagaver, der kan matche det meste. Derfor behøver du heller ikke at bruge tid og penge på at afsøge alle afkroge af nettet for at finde gaverne til dine medarbejdere.

For mange virksomheder gælder det efterhånden, at der foreligger en kultur, som er præget af mangfoldighed. Derfor kan det være vigtigt at signalere at hverken alder, køn, baggrund, religion mm. forfordeles. Netop derfor kan det være, at firmagaven ikke skal være helt så traditionel og indeholde f.eks. vin. Det er ydermere vigtigt, at gaven afspejler firmaets identitet og mindset, så der er en rød tråd hele vejen igennem firmaet, dets aktiviteter og kommunikation.

Så hvad er jeres identitet? Hvilke værdisæt har I, og hvem er jeres medarbejdere? Det er blot nogle af disse spørgsmål du kan stille dig selv, for at komme frem til den perfekte gave til jeres medarbejdere.

                       

Er du blevet inspireret til at give firmagaver, der kan styrke jeres identitet og skabe glæde hos medarbejderne? Besøg vores design- og gaveshop på sendentanke.dk for at finde det perfekte udvalg af firmagaver.

Så slip fantasien løs og gå på jagt efter den helt rigtige gave til lige netop jeres medarbejdere/ansatte. Læs blandt andet om vores unikke Skattefrie Julegavekort til +500 premium oplevelser over hele landet

Her kan du finde noget til enhver smag og lejlighed. Vi har alt fra gavekort til mad, vin, chokolade, tøj, gadgets, elektronik og forskellige oplevelsesgaver

                                            

Firmagaven alle ville ønske at modtage

Gaver til ansatte er en fantastisk mulighed for at sige ”tak” til alle de, der med hver deres indsats bidrager til forretningens virke. På den måde kan en firmagave have høj signalværdi, og det gør naturligvis gavevalget betydningsfuldt.  

 

LuksusGavekortet - Gaven der giver fuld valgfrihed

Ønsker du ikke at lægge dig fast på ét enkelt gavekort til dine kunder, og synes du egentlig også, at det er en god idé selv at lade dine medarbejdere vælge gavekort til f.eks. jubilæumsgaver? Så skal du købe LuksusGavekortet til dem. Dette gavekort er ”åbent”, således at de hver især selv kan gå ind og vælge, hvilken butik de ønsker gavekort til. Således slipper du for utilfredse medarbejdere og ombytning af gaver.  

Med LuksusGavekortet giver du dine ansatte frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops og oplevelser. Af kendte brands kan bl.a. Zalando, Inspiration, Matas, Interflora, Peter Beier Chokolade, Hungry.dk, Bahne og mange andre nævnes

Leveringsmuligheder :

  • Gavekortet kan leveres pr. post eller digitalt med mail og SMS. Ingen gebyrer eller administrationsomkostninger.  

 

Opret gratis firmalogin
 

Ønsker du at sende flere gavekort på én gang, er det også simpelt og hurtigt. Alt du skal gøre, er blot at oprette en firmakonto. Så kan du selv vælge om du vil sende ét eller flere gavekort af sted på én gang. Det giver dig også muligheden for, at lave gavekortene lige præcis når du har tid. Du vælger også selv, om gaverne skal sendes pr. SMS, e-mail eller post.  

Hvis du ønsker at sende flere gavekort på én gang, kan du nemt og hurtigt gøre det ved at oprette en firmakonto på vores hjemmeside. Med en firmakonto har du fuld kontrol over dine gavekort og kan vælge at sende dem alle på én gang. Du kan også tilpasse og designe gavekortene, så de passer til din virksomheds branding. Uanset om du foretrækker at sende gavekortene pr. SMS, e-mail eller post, kan du vælge den metode, der passer bedst til dine behov. Opret en firmakonto i dag og gør gavekortprocessen endnu mere effektiv og fleksibel.

 

Med eget login får du:

  • Mulighed for at bestille gavekort når som helst
  • Gratis fakturaservice
  • Overblik over alle dine bestillinger
  • Firmalogo på LuksusGavekortet

 

Anmeldelser

"Vi brugte sendentanke.dk til vores firmagaver med stor succes. Ved få klik, blev der sendt 100 gavekort ud til vores ansatte med en personlig besked og logo på gavekortet. Vi kan varmt anbefale Sendentanke.dk." Charlotte Hansen, Atea 5 / 5 stjerner 

 

Om os: Vi er en del af Scanavo-Gruppen - som du kan læse mere om her

 


Kontakt os i dag - og få et tilbud på firmagaver:

Tlf:+45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her.

 

 

 

Firmagaver til mænd og kvinder

Hos Sendentanke.dk tilbyder vi en lang række firmagaver til mænd såvel som kvinder.

Søger du firmagave ideer til ham, kan vi foruden LuksusGavekortet tilbyde en masse oplevelser, store som små, som uden tvivl vil blive værdsat. Dette inkluderer bl.a. ølsmagning, en god middag eller en tur i helikopter. Mulighederne er mange, så det er bare at vælge. Vil du læse mere om gaven til ham, kan du finde en masse inspiration og gode gaveidéer liger her.

Søger du derimod firmagaven til hende, har vi også her et stort udvalg i populære gavekort. Således kan du bl.a. vælge mellem gavekort til wellness og velvære, en lækker brunch eller et dejligt afslappende weekendophold. Se de mange muligheder af gaver til hende lige her.

 

Hvordan kan firmagaver være med til at styrke vores forhold til kunder?

Firmagaver spiller en vigtig rolle i at styrke vores forhold til kunder. Ved at give gaver viser vi vores værdsættelse og taknemmelighed for deres støtte og loyalitet, samtidig med at vi skaber en følelse af forbindelse og forpligtelse til vores virksomhed. Gaver kan også bidrage til at øge vores synlighed og styrke vores branding, da de fungerer som en form for markedsføring, der skaber positive associationer med vores virksomhed. Når vi vælger velvalgte og personlige gaver, skaber vi en positiv oplevelse for vores kunder, der kan føre til mund-til-mund markedsføring og anbefalinger, hvilket igen kan bidrage til vores succes og vækst. Kort sagt, firmagaver er en effektiv og værdifuld strategi for at styrke vores forhold til kunder og opbygge en positiv virksomhedsidentitet.

 

Gavebevis til produkter 

Ønsker du at give dine medarbejdere valgfrihed inden for et stort sortiment af populære produkter og brands, såsom Holmegaard, Weber, Fossil, Philips, Georg Jensen, Kähler m.fl., så har du nu muligheden for at give dine medarbejdere medarbejdergaver i form af et gavebevis i julegave.

Et gavebevis giver medarbejderne frit valg inden for en vis beløbsgrænse, og så kan de helt selv vælge deres julegave. Der er mere end 200 produkter at vælge imellem til mænd og kvinder i alle aldre, og der er noget til enhver smag.

Et gavebevis til medarbejdergaver er let, enkelt og praktisk.

 

Der kan vælges imellem 5 priskategorier:

 

  • 200 kr.
  • 300 kr.
  • 400 kr.
  • 560 kr.
  • 800 kr.


Efterfølgende vil medarbejderne modtage en unik kode, enten tilsendt med post eller mail, til gavelogin.dk, hvor de efterfølgende skal vælge deres julegave. Når bestillingen er modtaget, vil gaven blive leveret til enten virksomheden eller gavemodtageren. Læs mere om mulighederne her

Hvem kan ellers bruge en gave fra jeres virksomhed?

Når man tænker på firmagaver, er det som oftest, at tankerne lander på en julegave, jubilæumsgave eller en personalegode. Spørger du os, kan en firmagave dog være meget mere end blot en gave til disse anledninger. Firmagaver kan også være en fantastisk måde at styrke relationerne mellem virksomheden og medarbejderne på. Ved at give en firmagave viser du ikke kun påskønnelse, men også at du værdsætter og investerer i dine medarbejdere. Det kan være med til at skabe en positiv og motiverende arbejdskultur, hvor medarbejderne føler sig værdsat og engagerede. Vi har lavet et nyt produkt Giftrix, som gør det muligt at give dine ansatte den perfekte tilpassede julegave. Dine ansatte difinerer deres præferencer og derefter kan de vælge deres ønskede gave. Dette er en smart og let løsning for dig, da du ikke selv skal vælge gaver manuelt.

Vi opfordrer tilmed, at firmagaver anvendes som kundegaver (Se vores Top 5 kundegaver ideer her) eller præmier eksternt såvel som internt. Eksempelvis kan en hvervekampange tilføres langt mere værdi, hvis man som virksomhed udlover et gavekort ved tilmelding. Vil du vide mere omkring firmagave reglerne i Danmark?

Hvis du har spørgsmål angående regler for firmagaver, har vi udarbejdet en omfattende infografik, der besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Infografikken dækker emner som regler for firmajulegaver, beløbsgrænser og meget mere. Du kan finde infografikken her.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe dig. Udover at tilbyde firmagaver i Danmark, kan vi også levere vores gaver i 90 lande globalt.

Læs mere om vores Globale Gavekort og opdag mulighederne for at glæde dine medarbejdere over hele verden.

 

 

 


Relaterede artikler