Firmagaver & belønninger

Giv dine medarbejdere, nuværende kunder eller nye kunder en velfortjent gave. Vi har samlet 1000-vis af firmagaver & belønninger i form af gavekort, eller læs mere om vores populære LuksusGavekort her

 

 

 

 

Gratis firmakonto - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

 

Opret gratis firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

1000-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af nogle af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 1000 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære LuksusGavekort eller Gavekort til Oplevelsesindustrien, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved firmaaftale

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Den perfekte firmagave - 100 % valgfrihed til modtager

untitled-design-12-.png

Bestil vores populære LuksusGavekort 

Lad modtageren selv bestemme hvilket gavekort de ønsker - Giv frit valg mellem 1000-vis af butikker, webshops & oplevelser med LuksusGavekortet.

 Få 100 % valgfrihed - Læs mere om LuksusGavekortet her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Hvordan er reglerne for firmagaver?

Vi har udarbejdet en rigtig god (synes vi selv) infografik, som giver svar på alle reglerne for firmagaver, så du ved hvordan du skal forholde dig.

 Du kan læse guiden her

untitled-design-13-.png

 

Gavekort i mere end 190 lande til +5000 gavekort brands 🌍

Læs mere om vores globale gavekort som kan benyttes hos +5000 butikker, webshops, oplevelser og produkter på tværs af mere end 190 lande lige her. 

 

Send en mail til os her eller ring på tlf:+45 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekort løsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret gratis firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Ikke overbevist? Så dyk ned her 

 

Firmagaven til medarbejderne

Når man som firma giver sine medarbejdere mulighed for at vælge selv, tjener det flere gode formål.
For medarbejdernes synspunkt kan man være sikker på at få en gave, som man kan bruge og sætter pris på. For firmaet betyder det, at du kan finde gaver til alle på ét sted, og du slipper samtidig for skuffede medarbejdere, der hellere ville have haft noget andet. 

 

På sendentanke.dk har vi samlet et bredt og attraktivt udvalg af firmagaver, der kan matche det meste. Derfor behøver du heller ikke at bruge tid og penge på at afsøge alle afkroge af nettet for at finde gaverne til dine medarbejdere.

 

For mange virksomheder gælder det efterhånden, at der foreligger en kultur, som er præget af mangfoldighed. Derfor kan det være vigtigt at signalere at hverken alder, køn, baggrund, religion mm. forfordeles. Netop derfor kan det være, at firmagaven ikke skal være helt så traditionel og indeholde f.eks. vin.
Det er ydermere vigtigt, at gaven afspejler firmaets identitet og mindset, så der er en rød tråd hele vejen igennem firmaet, dets aktiviteter og kommunikation.  

 

Så hvad er jeres identitet? Hvilke værdisæt har I, og hvem er jeres medarbejdere?
Det er blot nogle af disse spørgsmål du kan stille dig selv, for at komme frem til den perfekte gave til jeres medarbejderne.

 

Er du blevet inspireret til at give firmagaver, der kan styrke jeres identitet og skabe glæde hos medarbejderne?
Så slip fantasien løs og gå på jagt efter den helt rigtige gave til lige netop jeres medarbejdere/ansatte. Læs blandt andet om vores unikke Skattefrie Julegavekort til +500 premium oplevelser over hele landet

 

Her kan du finde noget til enhver smag og lejlighed. Vi har alt fra gavekort til mad, vin, chokolade, tøj, gadgets, elektronik og forskellige oplevelsesgaver.                              

                                              

Firmagaven alle ville ønske at modtage

Gaver til ansatte er en fantastisk mulighed for at sige ”tak” til alle de, der med hver deres indsats bidrager til forretningens virke. På den måde kan en firmagave have høj signalværdi, og det gør naturligvis gavevalget betydningsfuldt. 

 

LuksusGavekortet - Gaven der giver fuld valgfrihed

Ønsker du ikke at lægge dig fast på ét enkelt gavekort, og synes du egentlig også, at det er en god idé selv at lade dine medarbejdere vælge gavekort? Så skal du købe LuksusGavekortet til dem. Dette gavekort er ”åbent”, således at de hver især selv kan gå ind og vælge, hvilken butik de ønsker gavekort til. Således slipper du for utilfredse medarbejdere og ombytning af gaver.  

 

Med LuksusGavekortet giver du dine ansatte frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops og oplevelser. Af kendte brands kan bl.a. Zalando, Inspiration, Matas, Interflora, Peter Beier Chokolade, Hungry.dk, Bahne og mange andre nævnes.

 

 

Leveringsmuligheder :

  • Gavekortet kan leveres pr. post eller digitalt med mail og SMS. Ingen gebyrer eller administrationsomkostninger. 

 

Opret gratis firmalogin

Ønsker du at sende flere gavekort på én gang, er det også simpelt og hurtigt. Alt du skal gøre, er blot at oprette en firmakonto. Så kan du selv vælge om du vil sende ét eller flere gavekort af sted på én gang. Det giver dig også muligheden for, at lave gavekortene lige præcis når du har tid. Du vælger også selv, om gaverne skal sendes pr. SMS, e-mail eller post.  

 

Med eget login får du:

  • Mulighed for at bestille gavekort når som helst
  • Gratis fakturaservice
  • Overblik over alle dine bestillinger
  • Firmalogo på LuksusGavekortet

 

Anmeldelser

"Vi brugte sendentanke.dk til vores firmagaver med stor succes. Ved få klik, blev der sendt 100 gavekort ud til vores ansatte med en personlig besked og logo på gavekortet. Vi kan varmt anbefale Sendentanke.dk." Charlotte Hansen, Atea 5 / 5 stjerner 

 

Om os: Vi er en del af Scanavo-Gruppen - som du kan læse mere om her

 


Kontakt os i dag - og få et tilbud på firmagaver:

Tlf:+45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her.

 

 

 

Firmagaver til mænd og kvinder

Hos Sendentanke.dk tilbyder vi en lang række firmagaver til mænd såvel som kvinder.

 

Søger du eksempelvis gaven til ham, kan vi foruden LuksusGavekortet tilbyde en masse oplevelser, store som små, som uden tvivl vil blive værdsat. Dette inkluderer bl.a. ølsmagning, en god middag eller en tur i helikopter. mulighederne er mange, så det er bare at vælge. Vil du læse mere om gaven til ham, kan du finde en masse inspiration og gode gaveidéer liger her.

 

Søger du derimod firmagaven til hende, har vi også her et stort udvalg i populære gavekort. Således kan du bl.a. vælge mellem gavekort til wellness og velvære, en lækker brunch eller et dejligt afslappende weekendophold. Se de mange muligheder af gaver til hende lige her.

 

Gavebevis til produkter 

Ønsker du at give dine medarbejdere valgfrihed inden for et stort sortiment af populære produkter og brands, såsom Holmegaard, Weber, Fossil, Philips, Georg Jensen, Kähler m.fl., så har du nu muligheden ved at give dine medarbejder et gavebevis i julegave.

Et gavebevis giver medarbejderne frit valg inden for en vis beløbsgrænse, og så kan de helt selv vælge deres julegave. Der er mere end 200 produkter at vælge imellem til mænd og kvinder i alle aldre, og der er noget til enhver smag.

Et gavebevis til medarbejderne er let, enkelt og praktisk.

Der kan vælges imellem 5 priskategorier:

 

  • 200 kr.
  • 300 kr.
  • 400 kr.
  • 560 kr.
  • 800 kr.


Efterfølgende vil medarbejderne modtage en unik kode, enten tilsendt med post eller mail, til gavelogin.dk, hvor de efterfølgende skal vælge deres julegave. Når bestillingen er modtaget, vil gaven blive leveret til enten virksomheden eller gavemodtageren. Læs mere om mulighederne her

Hvem kan ellers bruge en gave fra jeres virksomhed?

Når man tænker firmagaver, er det som oftest, at tankerne lander på en julegave, jubilæumsgave, eller en personalegode. Spørger du os, kan en firmagave dog være meget mere end blot en gave til disse anledninger.
Vi opfordrer tilmed, at firmagaver anvendes som kundegaver (Se vores Top 5 kundegaver ideer her) eller præmier eksternt såvel som internt. Eksempelvis kan en hvervekampange tilføres langt mere værdi, hvis man som virksomhed udlover et gavekort ved tilmelding. 

Vil du vide mere omkring firmagave reglerne i Danmark?

Har du spørgsmål til regler angående firmagaver, har vi lavet en omfattende infografik, som gerne skulle besvare alle spørgsmål du måtte ligge inde med. Her kan der blandt andet læses om regler for firmajulegaver, beløbsgrænser og meget mere. Grafikken kan du finde lige her. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig i gang.

Vi tilbyder udover Danmark, også vores firmagaver i 90 lande globalt. Læs mere om vores Global Giftcard her. 

 

 

 


Relaterede artikler