Firmagaver til nye medarbejdere

vill ni som företag hitta en bra present till en eller flera nyanställda? Hos Huuray.se kan nu snabbt och enkelt hitta ett hav av presentkort, som kan levereras direkt till era nya medarbetare.

 

 

 

Gratis firmalogin - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af nogle af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 100 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære Luksus Gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til. Vi har også vores nye populære firmagavekoncept Giftrix.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved firmaaftale med sendentanke.dk

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Den perfekte gave til nye medarbejderne

untitled-design-12-.png

Bestil vores populære Luksus Gavekort 

Lad modtageren selv bestemme hvilket gavekort de ønsker - Giv frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops & oplevelser med Luksus Gavekortet.

 Få 100 % valgfrihed - Bestil Luksusgavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Hvordan er reglerne for firmagaver?

Vi har udarbejdet en rigtig god (synes vi selv) infografik, som giver svar på alle reglerne for firmagaver, så du ved hvordan du skal forholde dig.

 Du kan læse guiden her

untitled-design-13-.png

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så skal du bruge firmagaver i flere lande kan vi også hjælpe dig med det.

Send en mail til os her eller ring på tlf:+45 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekort løsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Ikke overbevist? Så dyk ned her 

 

Et alternativ til den traditionelle velkomst

Skal du byde en ny ansat velkommen i firmaet, og er du løbet tør for idéer?  Et velkomst gavekort kan være en rigtig god idé, især fordi der er noget for enhver smag.

Et gavekort til f.eks. en flaske vin eller Johan Bülow Lakrids vil vise den nyansatte, at I værdsætter det friske pust af energi, arbejdskraft og input de bringer til firmaet.

Det er også muligt, at noget større er på sin plads, hvor de mere luksuriøse gavekort kan være en god idé. Det kan f.eks. være et gavekort til par som både den nytilkomne og partner, ven, eller familie kan nyde sammen. Uanset hvad du beslutter dig for, så er én ting sikkert; de vil blive ovenud henrykte, og vil helt sikkert både huske det længe og yde en ekstra arbejdsindsats som tak.

  

Luksus gavekortet - det alsidige gavekort

På Sendentanke.dk finder du noget til enhver smag og lejlighed. Vi har alt fra gavekort til mad, vin, chokolade, tøj, gadgets, elektronik og forskellige oplevelser. Ønsker du ikke at lægge dig fast på ét enkelt gavekort, og synes du egentlig også, at det er en god idé selv at lade dine medarbejdere vælge gavekort? Så skal du købe Luksus Gavekortet til dem. Dette gavekort er ”åbent”, således at de hver især selv kan gå ind og vælge, hvilken butik de ønsker gavekort til. Således slipper du for utilfredse medarbejdere og ombytning af gaver.

Gavekort som firmagave

Mangler du inspiration til firmagaver i det hele taget, og er du fast besluttet på, at én eller flere af dine medarbejdere skal have noget? Så kan vi hjælpe med inspiration til lidt af det hele. Hvad enten det er et gavekort til ham, den nyeste af dine hårdtarbejdende mandlige medarbejdere, eller om det en overraskelse til den nyeste af de standhaftige kvindelige medarbejdere, så har vi skam også et gavekort til hende. Måske er det ikke kun dine nye ansatte der skal forkæles, men alle dine ansatte der fortjener en lille bonus? I så fald kan du kigge på vores forslag til firmagaver her. 

 

Relaterede artikler