Loyalitetsprogram

Står du og mangler den helt rette gaveløsning? Så fortvivl ej, du er kommet til den rette sted - for her på siden finder du gaveløsninger til enhver anledning.

 

 

Gratis firmakonto - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 100 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære Luksus Gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved at benytte gavekort til at opnå loyale kunder

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Er du på udkig efter det (perfekte) loyalitetsprogram?

untitled-design-12-.png

Benyt vores populære Luksus Gavekort til at få loyale kunder 

Skab flere loyale kunder ved at benytte vores Luksus Gavekort. Benyt Luksus Gavekortet til at belønne kunder der køber hos jer flere gange. Glæd jeres tilbagevendende kunder med et incentive og skil jer ud fra jeres konkurrenter. 

 Få 100 % valgfrihed - Bestil Luksusgavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Sådan kan I skabe flere loyale kunder

Savner I inspiration til hvordan I kan få flere loyale kunder?. Så har vi skrevet et (rigtig) godt blog indlæg hvor vi uddyber hvordan I kan opnå flere loyale kunder. Blog indlægget giver dig flere svar på hvordan I kan få flere loyale og glade kunder. 

 Du kan læse vores guide lige her

untitled-design-13-.png

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så skal du bruge firmagaver i flere lande, kan vi også hjælpe dig med det.

Send en mail til os her eller ring på tlf: 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekort løsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde nedenfor 

 

Fordelen ved at have stærke relationer til sine kunder

 

Det er meget vigtigt for en virksomhed at opbygge stærke relationer med sine kunder. Derfor har vi her hos sendentanke.dk kommet med nogle forslag til, hvordan I som virksomhed kan opnå loyale kunder. For at opnå loyale kunder, gælder det om at få hver enkel kunde til at føle sig speciel, og give kunden noget som kun ¨specielle¨ kunder får. Den oplevelse som I giver jeres kunder, skal være relevant for kunden, fordi at det er oplevelsen, som skal sørge for at kunden bliver en loyal kunde. Loyalitet er nemlig noget som en virksomhed skal gøre sig fortjent til. Men der er flere fordele for en virksomhed ved at opnå mange loyale kunder. Vi har oplistet nogle herunder.

 

En undersøgelse fra Bain og Company viser at:

  • Loyale kunder bruger op til 70% flere penge hver gang de shopper 
  • Loyale kunder besøger butikker, hvor de er medlemmer, 3 gange så ofte som andre kunder 
  • Efter 10 køb har en loyal kunde anbefalet dig til 7 potentielle kunder  

 

Ud fra disse data kan det ses, at når I opnår flere loyale kunder, så vil det forøge jeres omsætning, da kunderne vil handle hos jer i stedet fremfor hos jeres konkurrenter. Dette skyldes at kunderne har opbygget en tillid til jeres virksomhed. Når I opnår flere loyale kunder, så vil det skabe mere ¨brand awareness¨ da loyale kunder efter 10 indkøb hos jer, vil have anbefalet jer til 7 potentielle kunder.

 

Derfor er det vigtigt for en virksomhed at opnå loyale kunder. Mange forbrugere nu til dags bliver konstant bombarderet med nye informationer og nye tilbud. Så forbrugerne får hele tiden viden om nye produkter og nye konkurrenter. For at kunne opbygge stærke relationer til jeres kunder og for at få dem til at vende tilbage til jeres virksomhed, skal I sørge for at jeres kommunikation er direkte og relevant for jeres kunder. I kan sende jeres kommunikation digitalt eller fysisk og på flere forskellige kanaler til jeres kunder. Det vigtigste er, at I sender det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt, i den kanal som jeres kunde selv vælger.  

Opnå loyale kunder 

Der er flere måder at opnå loyale kunder på. En af de måder som I kan benytte, kan være ved at etablere et attraktivt loyalitetsprogram eller en kundeklub/fordelsklub for jeres kunder. Mange forbrugere har dog en negativ opfattelse af loyalitetsprogrammer. De syntes ofte, at loyalitetsprogrammer skaber meget lidt værdi for dem, da loyalitetsprogrammer tit er ufleksible, og ikke virker på alle de platforme, som kunder gerne vil handle på. Dette er en opfattelse som skal ændres på. Et belønnende loyalitetsprogram er med til at skabe glade og loyale kunder. 

 

Et loyalitetsprogram skal være fleksibelt, og det skal være målrettet til at belønne kunder, som enten køber hos jer, eller på en anden måde gør noget positivt for jeres virksomhed. 

 

Belønningerne skal være noget, som kunderne finder værdi i. Det kan eksempelvis være: 

  • Specielle tilbud
  • Adgang til udsalg før alle andre kunder
  • Invitationer til kundearrangementer

 

I kan også benytte gavekort til at lokke kunder til, som ikke har handlet hos jer i lang tid. Hvis kunden ikke har handlet hos jer i et stykke tid, så kan I benytte et gavekort som incentive til at få kunden til at komme ned i jeres butik igen. 

 

Når I sender en belønning til en kunde, så er det vigtigt, at I sender en personlig besked sammen med gavekortet. Det vil skabe meget ekstra værdi for kunden, hvis de får en personlig besked sammen med gavekortet. Det vil vise kunden, at I tager jer tid til at skrive en personlig besked, og at I tænker på jeres kunder.

 Anmeldelse:
"Vi benytter Sendentanke.dk's forskellige API moduler, til at tilbyde vores kunder 100-vis af gavekort med rabat i vores fordelsklub - det virker perfekt!" Charlotte Larsson, Oister 5 / 5 stjerner 

 

Opnå glade og loyale medarbejdere 

 

For at opnå glade og loyale medarbejdere, så vil det være en god ide at indføre et bonusprogram. En god præmie til et bonusprogram vil være et gavekort, da gavekort er små og meget håndterbart. Gavekort kan laves i forskellige prisklasser, og modtageren vil med garanti blive glad for at modtage gavekortet, da kunden vil kunne bruge det på noget som de ønsker sig.

 

Hertil vil vores Luksus Gavekort være den perfekte præmie. Luksus Gavekortet kan sendes digitalt, så modtageren vil modtage det inden for nogle minutter, efter at gavekortet er blevet sendt. Da det er digitalt, så er der ikke nogen som helst gebyrer. Vores Luksus Gavekortet duer til 100-vis af forskellige butikker, brands og oplevelser. Så der er helt sikkert noget for enhver smag. Klik her for at komme ind og læse (endnu) mere om Luksus Gavekortet. 

 

Dette er en yderst fleksibel belønningsløsning for eksempel i forbindelse med en salgskonkurrence. Hvis en sælger har solgt en vare til en kunde, så kan I sende et gavekort afsted til sælgeren over mobilen og belønne sælgeren stort set med det samme.

 

Ved at benytte Luksus Gavekortet fra Sendentanke.dk, så slipper I for at tage ud og købe en masse forskellige varer ind, som vil optage en masse lagerplads hos jer. Med et bonusprogram hvor præmien er et gavekort, kan belønningen spare jer for, at bruge en masse tid på at købe varer ind, opbevare dem og holde øje med dem.

 

Hele bonusprogrammet kan blive styret direkte fra ens lomme.Gavekort kan ligeledes benyttes som en loyalitetsløsning. I kan benytte gavekort som en ny måde at belønne jeres loyale kunder på. 

 

Det kan være, når en kunde har købt i jeres forretning 5 eller 10 gange. Så kan I sende et gavekort afsted til kunden. Dette vil være en glimrende måde at belønne loyale kunder på, da kunden vil kunne bruge gavekortet på en ting som med sikkerhed vil skabe glæde for kunden. Dette vil være en ny måde, at belønne loyale kunder på. Samtidig så vil kunden kunne bruge gavekortet sammen med familien, så dette ville være en endnu større belønning for kunden. Det vil være et parameter hvor I kan konkurrere imod jeres konkurrenter på. 

 

Loyalitetsprogrammer er med til at skaffe flere loyale kunder, og bonusprogrammer er med til at skabe flere engagerede medarbejdere. Disse tiltag vil være med til at skabe loyale kunder og sørge for, at kunder vender tilbage til jeres virksomhed igen. Samtidig vil tiltagene være med til skabe flere glade, engagerede og motiverede medarbejdere. 

 

 

 

 

 

 

 Relaterede artikler

 

Kontakt os i dag - og få et tilbud på julegaver til dine ansatte

45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her.