Skaf (endnu) flere kunder

Benyt vores Luksus Gavekort til 100-vis af butikker, til at skaffe endnu flere kunder til jeres virksomhed. Benyt gavekort til f.eks; Salgskonkurrencer, skabe motivation hos medarbejderne, hvervekampagner og kundegaver.

 

 

 

Gratis firmalogin - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands, butikker og oplevelser 

 

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én kunde eller flere kunder på én gang. Beløn mange mennesker på samme tid.

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser et gavekort og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af nogle af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 100 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære Luksus Gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved firmaaftale med sendentanke.dk

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder 
Personaliser gavekortet

                              

Benyt gavekort som incentive

 

untitled-design-12-.png

Bestil vores populære Luksus Gavekort 

Lad modtageren selv bestemme hvilket gavekort de ønsker - Giv frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops & oplevelser med Luksus Gavekortet.

 Få 100 % valgfrihed - Bestil Luksusgavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Hvordan er reglerne for firmagaver?

Vi har udarbejdet en rigtig god (synes vi selv) infografik, som giver svar på alle reglerne for firmagaver, så du ved hvordan du skal forholde dig til dem.

 Du kan læse guiden her

untitled-design-13-.png

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så skal du bruge firmagaver i flere lande kan vi også hjælpe dig med det.

Send en mail til os her eller ring på tlf:+45 70224700

Vi har mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekortløsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Ikke overbevist endnu? Så dyk ned her 

 

Skaf (endnu) flere nye kunder med gavekort som incentive

 

Præmier internt:

 

 • Månedens medarbejder
 • Salgskonkurrencer
 • Motivation af medarbejdere 
 • Anerkendelse af medarbejdere 
 • Forbedring af arbejdsklimaet 
 • For at yde en rigtig god kundeservice for en kunde

Brug incentives til at belønne medarbejdere direkte når personen har gjort en positiv ting for virksomheden. Det kan være de helt små ting som for eksempel af hjælpe sine kollegaer eller hvis personen yder en rigtig god service over for en kunde.

At give ¨små¨ belønninger når en medarbejder har gjort en positiv ting, kan være med til at højne moralen på kontoret da alle gerne vil vinde præmier.   

 

 Præmier eksternt:

 

 • Loyalitetsprogrammer 
 • Forbrugerkonkurrencer
 • Salgskonkurrencer
 • Belønne en god kunde
 • Ambassadørprogrammer 

I forbindelse med at I afholder en salgskonkurrence, kan I udlodde en række gavekort som præmier. Fordelen med gavekort er, at de er meget alsidige og de kan glæde forskellige typer mennesker. Både unge og ældre. Medarbejderne der er har deltaget i salgskonkurrencen og som skal belønnes, kan blive belønnet med inden for få sekunder med et digitalt gavekort.

Dette vil lette jer for en del pres i forbindelse med at finde gaver til konurrencen og købe dem ind. Fordelen ved Sendentanke.dk er at I kan belønne deltagerne i salgskonkurrencen med det samme. 

 

Gaver internt:

 

 • Jubilæumsgaver
 • Fødselsdagsgaver
 • Julegaver
 • Landet en stor kunde - gave
 • Udlæringsgaver 
 • Forfremmelser 
 • Skifte afdeling - gave 

 At give en gave til en medarbejder er altid en god idé. Det viser at I tænker på personen og det vil samtidig øge arbejdsmoralen hos medarbejderen da de vil føle sig speciel.

 

 Gaver eksternt:

 

 • Hvervekampagner
 • Nyhedsbrevs sign up 
 • Kundegaver 
 • Henvisning af kunder kampagne 

Der er mange muligheder ved at benytte gavekort i forbindelse med at hverve nye kunder. Oven over har vi skrevet nogle forslag til det. Hvervekampagner er altid en god mulighed for at tiltrække nye kunder. Her vil et gavekort være et attraktivt incitament at tilbyde i forbindelse med kundemøder.  

  

Gavekort er nr 1 på ønskelisterne for mænd og kvinder

 

Hvis I allerede i dag anvender biografgavekort så tilbyder vi også det. Bestil vores Luksus Gavekort, det giver blandt andet adgang til 70 forskellige biografer rundt omkring i Danmark. Her vil modtageren af gavekortet selv have mulighed for at vælge en biograf som ligger lige i nærheden af hvor de selv bor. Slip for bøvlet ved at skulle tage kontakt til biografer og bestil biletter. Vi vil gøre det nemmere for jer at belønne jeres medarbejder eller kunder med biografbiletter igennem os. 

Hvis I allerede i dag benytter incentives, så vil gavekort være det helt rigtige incentive at benytte. Gavekort er meget håndterbare, kan laves i forskelige beløbsstørrelser og gavekort vil med garanti gøre modtageren glad da et gavekort giver modtageren 100% valgfrihed, til at vælge en gave som de vil have. 

Hvis I allerede i dag benytter elektronik eller husholdningsapparater som incentives, vil gavekort være et godt alternativ. Gavekort er et alsidigt incentive som har en bred målgruppe da gavekort er nummer 1 på ønskelisten for mænd og kvinder. 

 

Vi har gavekort til 100-vis af forskellige brands, butikker og oplevelser. På sendentanke.dk kan du finde gavekort til elektronik, mad, oplevelser og gadgets. Der er i garanteret at finde et incentive som I vil kunne bruge og til venstre kan I læse i hvilke forbindelser I kan benytte incentives.  

 

Med sendentanke gavekortet får I som kunder en masse fordele:

 • Vi har forskellige leveringsmetoder i forbindelse med vores gavekort. Vi tilbyder levering af vores gavekort enten pr. sms, E-mail eller pr. post.
 • Vi kan stå for udsendelse af gavekort hvis I sender et Excel ark med de nødvendige informationer.
 • Vi har et API (application programming interface) (fuldautomatisk) system som kan blive integreret ind i jeres købsflow.

 

Relaterede artikler

 

Anmeldelser:
"Vi har benyttes af incentives i flere omgange, og og især gavekort virker! Kan klart anbefales." Victor Svendsen, 5 / 5 Stjerner

Kontakt os allerede i dag - og få et tilbud på incentives 

+45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her.