Reklamegaver

Her hos Sendentanke.dk har vi samlet 100-vis af forskellige gavekort. Derfor kan vi tilbyde gaver til næsten enhver smag. Så står du og leder efter en reklamegave, har vi helt sikkert en gaveløsning til dig.

 

 

 

Gratis firmalogin - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af nogle af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 100 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære Luksus Gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved firmaaftale med sendentanke.dk

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Luksus Gavekortet - Den perfekte reklamegave

 
 
 
 

untitled-design-12-.png

Bestil vores populære Luksus Gavekort 

Lad modtageren selv bestemme hvilket gavekort de ønsker - Giv frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops & oplevelser med Luksus Gavekortet.

 Få 100 % valgfrihed - Bestil Luksusgavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

 

Hvordan er reglerne for firmajulegaver?

Vi har udarbejdet en infografik, som giver svar på alle reglerne for firmajulegaver, så du ved hvordan du skal forholde dig.

 Du kan læse guiden her

untitled-design-13-.png

 

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så skal du bruge firmagaver i flere lande kan vi også hjælpe dig med det.

Send en mail til os her eller ring på tlf: 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekort løsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Ikke overbevist? Så dyk ned her 

 

Er du på udkig efter den perfekte reklamegave?

Mange danske virksomheder landet over sørger for firmagaver til deres samarbejdspartnere, partnere eller medarbejdere. Søger du den perfekte reklamegave løsning til enhver lejlighed, har vi helt bestemt den rigtige gaveløsnnig til dig.

 

Luksus gavekortet - Gaven der giver fuld valgfrihed

Med vores Luksus Gavekort er det muligt for dig som virksomhed, at få dit firmalogo på gaven. Med Luksus Gavekortet kan modtager frit vælge mellem alle vores mange gavekort til butikker, webshops og oplevelelser. Dette gavekort er nemlig ”åbent”, således at de hver især selv kan gå ind og vælge, hvilken butik de ønsker gavekort til. Således slipper du for utilfredse gavemodtagere og ombytning af gaver.  

 

Af kendte brands kan bl.a. Zalando, Inspiration, Matas, Interflora, Peter Beier Chokolade og Hungry.dk nævnes.

 

Hos Sendentanke.dk har vi samlet et stort udvalg i gaveidéer til enhver smag og lejlighed. Vi har alt fra gavekort til mad, vin, chokolade, tøj, gadgets, elektronik og ikke mindst en lang række oplevelsesgaver. Specielt vores oplevelsesgaver er ganske populære, og modtages altid med stor glæde. Dette hænger naturligvis sammen med de minder, som bliver skabt, når selve gaven/oplevelsen bliver udlevet. Med disse minder vil gaven uden tvivl huskes og værdsættes mere end mange andre typer af gaver, og derved får du som gavegiver en masse glade samarbejdspartnere .

 

 

 

 

 

Kontakt os i dag - og få et tilbud på firma julegaver til dine ansatte, partnere og kunder.

45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her.

 

Reklamegaven har aldrig været nemmere at give

Hvis du er interesseret i at give en reklamegave fra Sendentanke.dk, som dine modtagere vil have stor glæde af, kan leveringen klares på flere forskellige måder. Vi kan levere digitalt via SMS eller e-mail øjeblikkeligt, eller på den ønskede dato og tidspunkt du selv vælger. Gavekortene kan endvidere også sendes med posten, hvis du hellere foretrækker det.  

Hvis du er ansvarlig for gaverne til jeres samarnejdspartnere, og finder vores løsninger interessante, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Sammen kan vi finde frem til en løsning, som passer til lige netop jeres behov.

Opret gratis firmalogin

Hvis du ønsker at sende flere gavekort på én gang, er det også simpelt og hurtigt. Alt du skal gøre er blot at oprette en firmakonto. Så kan du selv vælge om du vil sende ét eller flere gavekort af sted på én gang. Det giver dig også muligheden for, at lave gavekortene lige præcis når du har tid.

 

  • Du kan nemt og hurtigt oprette et gratis firmalogin. Så kan du hurtigt komme i gang med at bestille firmagaver til dine ansatte. Opret dig lige her 

 

Med eget login får du:

  • Mulighed for at bestille gavekort når som helst
  • Gratis fakturaservice
  • Overblik over alle dine bestillinger
  • Firmalogo på Luksus Gavekortet
 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler