Vælg Selv Firmagaver

Vi har samlet mange forskellige slags vælg-selv-firmagaver ét sted. Vi har lavet et gavekort som vi kalder Luksus Gavekortet. Gavekortet som giver adgang til 100-vis af kendte butikker, webshops og oplevelser.

 

 

 

Gratis firmalogin - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af nogle af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 100 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære Luksus Gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved firmaaftale med sendentanke.dk

Attraktive rabataftaler
Ingen gebyrer (overhovedet)
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Vælg selv løsningen - Giv modtager fuld valgfrihed 

untitled-design-12-.png

Bestil vores populære Luksus Gavekort 

Lad modtageren selv bestemme hvilket gavekort de ønsker - Giv frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops & oplevelser med Luksus Gavekortet.

 Få 100 % valgfrihed - Bestil Luksusgavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Hvordan er reglerne for firmagaver?

Vi har udarbejdet en rigtig god (synes vi selv) infografik, som giver svar på alle reglerne for firmagaver, så du ved hvordan du skal forholde dig.

 Du kan læse guiden her

untitled-design-13-.png

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så skal du bruge firmagaver i flere lande kan vi også hjælpe dig med det.

Send en mail til os her eller ring på tlf:+45 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekort løsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Ikke overbevist? Så dyk ned her 

 

Er du på udkig efter den perfekte vælg-selv gave til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere?

Mange danske virksomheder landet over sørger for firmagaver til deres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Det gør de, da det er en helt naturlig og oplagt måde, at slutte året af på en god måde. Således er der intet som en god firmagave, som symbol på din værdsættelse af dine medearbejderes store arbejdsindsats eller dine kunder og samarbejdspartneres gode forretningsforbindelse.

 

Hos Sendentanke.dk kan du finde et stort udvalg i gaver til enhver smag og lejlighed, som modtager helt selv kan vælge mellem. Vi har alt fra gavekort til mad, vin, chokolade, tøj, gadgets, elektronik og ikke mindst en lang række oplevelsesgaver. Specielt vores oplevelsesgaver er ganske populære, og modtages altid med stor glæde. Dette hænger naturligvis sammen med de minder, som bliver skabt, når selve gaven/oplevelsen bliver udlevet. Med disse minder vil gaven uden tvivl huskes og værdsættes mere end mange andre typer af gaver, og derved får du som gavegiver en masse glade medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

 

Vælg Selv Firmajulegave

Ønsker du ikke at lægge dig fast på ét enkelt gavekort, og synes du egentlig også, at det er en god idé selv at lade dine gavemodtagere vælge gavekort? Så skal du købe Luksus Gavekortet til dem. Dette gavekort er ”åbent”, således at de hver især selv kan gå ind og vælge, hvilken butik de ønsker gavekort til. Således slipper du for utilfredse gavemodtagere og ombytning af gaver. Dette er den perfeke vælg-selv-firmajulegave ide til dine ansatte eller medarbejdere. Her kan man selv vælge hvilken firmajulegave man som ansat ønsker at modtage. Smart ikk' ? Husk i 2021, har du som virksomhed som noget helt unikt at give det skattefrie gavekort til oplevelsesindustrien lige her

 

Med Luksus gavekortet giver du dine ansatte, samarbejdspartnere eller kunder frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops og oplevelser. Så hvad end julegaveønskerne måtte være, vil der være noget for alle. Af kendte brands kan bl.a. Zalando, Inspiration, Matas, Interflora, Peter Beier Chokolade og Hungry.dk nævnes. Det er den perfekte vælg selv firmajulegave du kan finde i Danmark.

 

 

Kontakt os i dag - og få et tilbud på firma julegaver til dine ansatte, partnere og kunder.

 +45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her.

 

Vælg- selv gaven har aldrig været lettere at give

Hvis du er interesseret i at give en gave fra Sendentanke.dk, som dine modtagere vil have stor glæde af, kan leveringen klares på flere forskellige måder. Vi kan levere digitalt via SMS eller e-mail øjeblikkeligt, eller på den ønskede dato og tidspunkt du selv vælger. Gavekortene kan endvidere også sendes med posten, hvis du hellere foretrækker det.  

Hvis du er ansvarlig for gavegivningen, og finder vores løsninger interessante, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Sammen kan vi finde frem til en løsning, som passer til lige netop jeres behov.

Opret gratis firmalogin

Hvis du ønsker at sende flere gavekort på én gang, er det også simpelt og hurtigt. Alt du skal gøre er blot at oprette en firmakonto. Så kan du selv vælge om du vil sende ét eller flere gavekort af sted på én gang. Det giver dig også muligheden for, at lave gavekortene lige præcis når du har tid.

 

  • Du kan nemt og hurtigt oprette et gratis firmalogin. Så kan du hurtigt komme i gang med at bestille firmagaver til dine ansatte. Opret dig lige her 

 

Med eget login får du:

  • Mulighed for at bestille gavekort når som helst
  • Gratis fakturaservice
  • Overblik over alle dine bestillinger
  • Firmalogo på Luksus GavekortetMangler du lidt inspiration til hvad jeres medarbejdere skal overraskes med til jul, har vi samlet en side til jer med julegaveideer til ens ansatte her.

Anmeldelse:
"Vi gav vores ansatte et Luksus Gavekort i firmagave - det var en stor succes, da de ansatte selv kunne vælge hvilke gave de ænskede. Hvilket gav 100 % valgfrihed til modtageren af firmajulegaven" Morten Sørensen, 5 / 5 stjerner 

 

Relaterede artikler