Personalegaver

Står du og leder efter den perfekte personalegave til jeres medarbejdere? Hvad end det er julegaven, fødselsdagsgaven eller jubilæumsgaven, så kan du finde det hele lige her.

 

 

 

Gratis firmalogin - Bestil 24/7
 Levering pr. SMS, e-mail eller post
 Betaling via faktura eller kreditkort
 100-vis af kendte brands

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Send til 1 person eller 500 personer på én gang

 

1. Vælg modtagere

Send til én eller flere modtagere på én gang

2. Vælg gavekort

100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser at vælge imellem

3. Send gavekort

Personaliser og send pr. SMS, E-mail eller pr. post

 

Udvalg af vores kendte gavekort brands

Få direkte adgang til over 100 kendte butikskæder, webshops & oplevelser med vores firmakonto. Derudover kan vi tilbyde vores populære Luksus Gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad gavekortet skal benyttes til.paradis
zalando
matas
the body shop
saxo
sunset

Fordele ved at give personalegoder med sendentanke.dk

Attraktive rabataftaler
 (Slet) ingen gebyrer 
Ordre & bestillingshistorik
Levering pr. SMS, E-Mail og pr. post
Bestil og send på få sekunder
Personaliser gavekortet

 

Gavekort til 100-vis af kendte butikker, webshops & oplevelser

untitled-design-12-.png

Bestil vores populære Luksus Gavekort 

Lad modtageren selv bestemme hvilket gavekort de ønsker - Giv frit valg mellem 100-vis af butikker, webshops & oplevelser med Luksus Gavekortet.

 Få 100 % valgfrihed - Bestil Luksusgavekort her

skaermbillede-2017-01-12-21.28.59.png

Hvordan er reglerne for firmagaver?

Vi har udarbejdet en rigtig god (synes vi selv) infografik, som giver svar på alle reglerne for firmagaver, så du ved hvordan du skal forholde dig.

 Du kan læse guiden her

untitled-design-13-.png

Vi er tilstede i hele Skandinavien

Vi sælger gavekort i Danmark, Norge, Sverige & Finland. Så skal du bruge firmagaver i flere lande kan vi også hjælpe dig med det.

Send en mail til os her eller ring på tlf: 70224700

Mange glade erhvervskunder i hele Skandinavien

Vi har et bredt udvalg af anerkendte kunder, som bruger gavekortløsningen i deres daglige drift grundet de tidsbesparende tiltag. Gennem vores firmalogin, API samt whitelabel integration kan vi tilbyde automatiserede processer, som passer til enhver situation.

 

3
eovendo
telenor
danske spil
boxer
bet25

 

Opret firmakonto og bestil

 eller  Bestil gavekort uden firmakonto

 

Er du ikke overbevist endnu? Så kig nærmere lige her 

 

Leder du efter den perfekte personalegave som vil glæde alle? 

Mange virksomheder er på udkig efter den helt rette personalegave til sine ansatte. De vil gerne have en personalegave som skaber en glæde hos alle medarbejdere. Hertil vil et gavekort være et perfekt ide til en personalegave. Der er mange fordele ved at benytte et gavekort som en personalegave/gode. Et gavekort er lille, det fylder ikke så meget. Når I anvender et gavekort, så skal I heller ikke bruge meget tid på admini-stration af gaver. Et gavekort vil give modtageren 100% valgfrihed til at vælge en gave som lige netop de vil blive glade for. Ved at give et gavekort, så er der med garanti givet en gave som vil skabe stor glæde hos modtageren. 

 

Der er mange forskellige anledninger hvor I kan benytte et gavekort som en personalegave. Se lige her for at at finde mere inspiration til hvor I eller kan benytte gaverkort i jeres organisation. Her er et uddrag af de forskellige begivenheder hvor I kan benytte personalegaver: 

 

 • Medarbejderes fødselsdage
 • Fantastisk arbejdsindsats af en medarbejder
 • Julegaver til medarbejdere

 

Ved at give jeres ansatte en gave når der er sket en speciel begivenhed, vil det noget som vil motivere og glæde jeres ansatte. En gave til jeres medarbejdere er skal ses som en investering i en god moral blandt alle medarbejderene og det kan skabe en større arbejdsglæde. Er du i tvivl omkring skattereglerne for personalegave, så har vi lavet en rigtig god inforgrafik. Her vil du kunne finde reglerne for beskatning af firmagaver. Du kan se vores infografik lige her

 

Hos Sendentanke.dk har vi et stort udvalg af gavekort og mange forslag til forskellige firmagaver. Her kan du finde et stort udvalg i gaveidéer til enhver smag og anledning.

 

Vi har alt fra gavekort til mad, vin, skønhedsprodukter, tøj, biografer, elektronik og ikke mindst en masse forskellige oplevelser. Specielt vores oplevelsesgaver er ganske populære, og modtages altid med stor glæde. Dette hænger sammen med de minder, som bliver skabt, når selve oplevelsen bliver udlevet.Med disse minder vil gaven uden tvivl blive husket og værdsat endnu  mere end mange andre gaver.

  

Kontakt os allerede i dag - og få et tilbud på personalegaver til dine ansatte, partnere og kunder.

 +45 70224700 (Åbningstider: 10-12 - 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk
Skal I benytte gavekort i andre lande? Læs mere her

Det har aldrig været nemmere at give sine medarbejdere en personalegave

Gavekort fra Sendentanke.dk kan bestilles direkte fra din mobiltelefon og gavekortet kan blive leveret inden for enkelte minutter efter at det er blevet bestilt. Det gør naturligvis meget attraktivt da det ikke behøver at tage mere end 2 minutter at bestiller for eksempel julegaver til hele virksomheden. Ved at bestille digitale gavekort, behøver I ikke at bruge en masse tid og administration på at tage ud og købe julegaver til jeres medarbejdere. Så hvis I mangler ideer til hvilke firmajulegaver I skal købe, skal I hlet klart tænke over et gavekort. Få mere inspiration til hvordan I kan benytte gavekort i jeres virksomhed nede i relaterede artikler. 

Hvis det er dig som sidder med ansvaret for indkøb af personalegaver og finder du vores gavekortløsninger interessante, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, enten pr. e-mail eller på telefonen. Sammen kan vi finde frem til en løsning, der vil kunne imødekomme lige netop jeres behov. 

 

 Anmeldelser af Sendentanke.dk:

"Stor anbefaling af sendentanke.dk i forbindelse med gaver til medarbejdere. Nemt & hurtigt" Brian Astrup, 5 / 5 stjerner 

¨Det var nemt at bestille julegaver til alle i virksomheden. Jeg kan varmt anbefale Sendentanke.dk¨ Lene Harestrup, 5 / 5 stjerner

 

 Relaterede artikler

 • Skaf flere kunder? Læs mere her
 • Firmajulegaver? Læs mere lige her
 • Gaver til medarbejdere? Læs mere her
 • Sådan kan I benytter belønninger i virksomheden? Læs mere lige her

 

Mangler du stadig inspiration? Så kig her! 

 • Firmagaver til nye medarbejdere => her
 • Firmagaver til jubilæum => her
 • Gaver til medarbejdere => her
 • Sådan kan I benytte belønninger i virksomheden => her
 • 10 ideer til den perfekte salgskonkurrence => her
 • 3 forslag til hvordan du motivere dine medarbejdere => her
 • Præmier - 7 måder at bruge gavekort på som præmier => her
 • Beløbsgrænser til firmagaver => her
 • Top 5 personalegaver => her
 • Medarbejdergaver => her