Sådan fungerer det:

1

Vælg gavekortet
Vælg mellem 100-vis af butikker & oplevelser

2

Send gavekortet
Levering på få sekunder via e-mail eller SMS

3

Indløs gavekortet
Indløs gavekortet i butikken eller på webshop

om sendentanke.dk

Om sendentanke.dk - Hvem står bag

Om Sendentanke.dk

Sendentanke.dk er den nye måde at give gavekort på. Vi gør det nemt at give og indløse gavekort, da det ligger digitalt på mobiltelefonen. Du kan vælge imellem en masse gavekort i vores gavekortshop. Se dem alle her

Vi samarbejder med kendte butikker & webshops som; Matas, Inspiration, Zalando, Saxo.com, Interflora, Peter Beier, CDON.com og mange flere.

Med gavekortet på mobilen kan du på få sekunder glæde en ven, din kæreste, kollega eller nogen i familien, og gaven leveres på få sekunder, på mobilen eller e-mail, med en unik kode der kan indløses i enten en webshop eller fysisk butik.

 

Fakta:

Virksomheden blev stiftet og grundlagt i København, Danmark, i 2013 af Rune Eirby Poulsen

Vi holder til på Spotorno Alle 8 i Taastrup i et stort kontorselskab med 50 andre kollegaer. 

Vi er tilstede i Danmark, SverigeNorge og Finland og forventer at gå i luften i en lang række andre lande inden for kort tid, og søger visionære samarbejdspartnere til fortsat udvikling af vores aktiviteter.

Du kan læse mere om vores virksomhed på Huuray.com. Udover de gavekort vi sælger til forbrugere, har vi også samarbejde med en lang række virksomheder som benytter os som gavekort leverandør. Kan du se eksempler på lige her.

 Sendentanke.dk er medlem af Foreningen for distance og internethandel (FDIH) og er derudover en del af E-mærket (Den danske certificering for webshops).

rune eirby poulsen         

Adm. direktør og stifter; Rune Eirby Poulsen

Har du spørgsmål eller andet - Kontakt os på:

Sportorno Alle 8 - 2630 Taastrup, Danmark.
Tlf: +45 70 22 47 00 (Man-fre: 10.00-12.00 - 13.00-15.00)
E-mail: info@sendentanke.dk
CVR nr.: 33948786